72 498-459, +36 30 957 4558 info@racztanya.hu
RÁCZ TANYA

A VIDÉKI PIHENÉS HELYSZÍNE

ISMERJ MEG MINKET!

Bemutatkozás

A Rácz Lovastanya a Mecsek lábánál, Orfű, Abaliget és Magyarhertelend vonzáskörzetében, Pécstől mindössze 15 km-re fekvő 50 hektáros lovasparadicsom.

Családias hangulat

A családias hangulatú tanya csendes, jó levegőjű környezetben található. A hely fantasztikus adottságaiból adódóan tökéletesen alkalmas családok, diákcsoportok pihenésére, kikapcsolódására. Ideális mindenki számára, aki egy hamisítatlan, nyugodt vidéki feltöltődésre vágyik.

24 kényelmes szoba

Vendégeinknek 2-3 ágyas szobákban biztosítunk szállást, 24 vendégszobában, összesen 48 ágyon.

Ideális rendezvényhelyszín

Bankettek, osztálytalálkozók, lakodalmak, családi összejövetelek és egyéb rendezvények lebonyolítását vállaljuk 300 főig. Klimatizált különtermünkben (150 fős) konferenciák, tréningek, esküvők rendezését vállaljuk.

Változatos programok

Igény szerinti programjaink: birkasütés, nyárssütés, a lipicai tenyészállomány megtekintése.

Változatos programok

Sokszínű természetközeli programok!

RÓLUNK

CSODÁS KÖRNYEZET

Ha szeret a természetben bóklászni, hallgatni a madarak csicsergését és gyönyörködni a tájban, akkor a Rácz Tanya az Önnek való hely. Legyen bármilyen évszak, öltözzön a táj bármilyen ruhába, garantáltan ámulatba ejti majd.

KÉNYELMES SZOBÁK ÉS ELLÁTÁS

A hozzánk betérő, szállást igénylő vendégeink kényelmét többféle szobatípus szolgálja. Összesen 24 szobánkban 100 feletti vendéget tudunk kényelmesen elszállásolni.

A szálláson túl az ellátás is biztosított, vendégeink választhatnak félpanziós vagy akár teljes ellátást is.

AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁS

A hosszú hétvégék jó alkalmat nyújtanak a testi-lelki felfrissülésre, akár családosan, akár egyedül érkezik hozzánk. Feladatunknak érezzük, hogy segítsük a kikapcsolódást, ezért figyelmébe ajánljuk a tanyán található számos programot is.

CSALÁDI ÉS ÜZLETI RENDEZVÉNYEK

Kiszakadna kicsit a fárasztó, monoton hétköznapokból? Esetleg egy jóbarátja születésnapja van soron? Vagy tán épp a Nagy Napra készül? Céges csapatépítést tartana?

Tekintes meg rendezvény oldalainkat és kérjen tőlünk ajánlatot. Valamennyi rendezvény célhoz ideális helyszínt kínálunk!

HÍRLEVÉL

Ne maradjatok le a legjobb ajánlatainkról! Iratkozzatok fel hírlevelünkre és értesüljetek elsők között aktuális ajánlatainkról!

    Várunk titeket!