72 498-459, +36 30 957 4558 info@racztanya.hu

rÓLUnk

Ismerjen meg minket és szolgáltatásainkat és találkozzunk a tanyán!

MAGUNKRÓL

A Rácz Lovastanya a Mecsek lábánál, Orfű, Abaliget, Magyarhertelend vonzáskörzetében, Pécstől 15 km-re fekvő 50 hektáros lovasparadicsom. A családias hangulatú tanya csendes, jó levegőjű környezetben található. A hely adottságaiból adódóan alkalmas családok, diákcsoportok pihenésére, kikapcsolódására. Vendégeinknek 2-3 ágyas szobákban biztosítunk szállást, 24 vendégszobában, összesen 48 ágyon. Bankettek, osztálytalálkozók, lakodalmak, családi összejövetelek és egyéb rendezvények lebonyolítását vállaljuk 300 főig. Klimatizált különtermünkben (150 fős) konferenciák, tréningek, esküvők rendezését vállaljuk. 

Igény szerinti programjaink: birkasütés, nyárssütés, a lipicai tenyészállomány megtekintése.

Csodás környezet

Ha szeret a természetben bóklászni, hallgatni a madarak csicsergését és gyönyörködni a tájban, akkor a Rácz Tanya az Önnek való hely. Legyen bármilyen évszak, öltözzön a táj bármilyen ruhába, garantáltan ámulatba ejti majd.

Szálláshelyeink

A hozzánk betérő, szállást igénylő vendégeink kényelmét többféle szobatípus szolgálja. Választhatnak továbbá teljes vagy félpanziós ellátást is.

Aktív pihenés a természetben

A hosszú hétvégék jó alkalmat nyújtanak a testi-lelki felfrissülésre, akár családosan, akár egyedül érkezik hozzánk. Feladatunknak érezzük, hogy segítsük a kikapcsolódást, ezért figyelmébe ajánljuk a tanyán található számos programot is.

Rendezvények lebonyolítása

Kiszakadna kicsit a fárasztó, monoton hétköznapokból? Esetleg egy jóbarátja születésnapja van soron? Vagy tán épp a Nagy Napra készül? Jöjjön, jöjjenek el hozzánk, valamennyi célhoz ideális helyszínt biztosítunk!

EZT mondták rólunk…

 
„Nagyon kedves és segítőkész emberek, csendes szép hely, igazi tanya!”
-Baráti társaság Szegedről
„Kedves, nagyon készséges személyzet, gyönyörű környezet, olcsó, finom ételek, lovaglási lehetőség.”   -Család Budapestről
„A személyzet kedves és udvarias, barátságos volt. A szállás tiszta rendezett. A táj gyönyörű.” -Fiatal pár Budapestről

HÍRLEVÉL

Ne maradjatok le a legjobb ajánlatainkról! Iratkozzatok fel hírlevelünkre és értesüljetek első között aktuális ajánlatainkról!

  Ajánlatok

  Arany hétköznapok

  MOST kiemelt szerepet kapnak nálunk a hétköznapok is! Ha nyaralást terveznek de még nem tudják, hogy hova, akkor érdemes megnézni alábbi KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNKAT! Most minden hétfőtől-csütörtökig tartó foglalást akciós, csupán 4200 Ft/fő/éj áron adunk, mely ár már a reggelit is tartalmazza! Érdemes megfontolni és időben foglalni! ? Bővebb információk: info@racztanya.hu vagy +36 72 498 459
  starting at
  4200 Ft

  Céges tréningek

                               
  starting at
  $3000

  All the Way down the Isle

    Creating a budget Picking & Designing a Style Booking your venue Caterers and Desserts Meet Photographers Send Save the Dates & Invite Communicate with your Guests
  starting at
  $2000