72 498-459, +36 30 957 4558 info@racztanya.hu
RÁCZ TANYA

Tökéletes rendezvényhelyszín

TEKINTSD MEG AKTUÁLIS LEHETŐSÉGEKET!

Bemutatkozás

A Rácz Lovastanya a Mecsek lábánál, Orfű, Abaliget és Magyarhertelend vonzáskörzetében, Pécstől mindössze 15 km-re fekvő 50 hektáros lovasparadicsom.

Családias hangulat

A családias hangulatú tanya csendes, jó levegőjű környezetben található. A hely fantasztikus adottságaiból adódóan tökéletesen alkalmas családok, diákcsoportok pihenésére, kikapcsolódására. Ideális mindenki számára, aki egy hamisítatlan, nyugodt vidéki feltöltődésre vágyik.

24 kényelmes szoba

Vendégeinknek 2-3 ágyas szobákban biztosítunk szállást, 24 vendégszobában, összesen 48 ágyon.

Ideális rendezvényhelyszín

Bankettek, osztálytalálkozók, lakodalmak, családi összejövetelek és egyéb rendezvények lebonyolítását vállaljuk 300 főig. Klimatizált különtermünkben (150 fős) konferenciák, tréningek, esküvők rendezését vállaljuk.

Változatos programok

Igény szerinti programjaink: birkasütés, nyárssütés, a lipicai tenyészállomány megtekintése.

Változatos programok

Sokszínű természetközeli programok!

Rendezvények

SZILVESZTER

Van már programod szilveszterre? Ha nem, mi egy fantasztikus ajánlattal várunk Téged és családod vagy barátaid. Töltsd el az év utolsó napjait nálunk. Remek programokkal és finom ételekkel várunk Titeket. Tekintsd meg szilveszteri ajánlatunkat!

ESKÜVŐ

Ha romantikus vidéki esküvőre vágysz, ránk akkor is számíthatsz. Mi tökéletes helyszínt biztosítunk a Nagy Napotokra! Nálunk a nagy létszámú násznép sem akadály, 200 fős termünkhöz és egy 80 fős terasz is tartozik. Emellett szálláslehetőség is adott. További kedvezményeinkről bővebben lentebb olvashattok. 

CÉGES BULI

Csapatépítők lebonyolítására is keress minket bátran. Ügyességi játékok keretein belül jobban megismerhetitek munkatársaitokat és javulhat cégen belüli csapatmunka is. A csapatépítő által fejődhet köztetek a kommunikáció, az együttműködés és konfliktuskezelés is. A szakmai tréningek kivitelezése is megoldható amennyiben a trénert biztosítjátok.

SZÜLINAPI PARTY

Szeretnéd meglepni kedvesed vagy egy barátodat születésnapja alkalmából egy feledhetetlen bulival? Esetleg épp Te vagy a szülinapos, és közös ünneplést tervezel a családoddal, barátaiddal? Akkor megtaláltad hozzá az ideális helyszínt!  Egyeztessünk időpontot, beszéljük meg, hogy mit szeretnél a tökéletes bulihoz! Dekorációt és zenét is tudunk biztosítani, és minden időszakra, napközbenre és estére is ajánlunk olyan programokat, hogy garantáltan senki sem unatkozik majd!

KÉRDÉSETEK VAN? AJÁNLATOT SZERETNÉTEK? ÍRJATOK NEKÜNK!

    Várunk titeket!