Kaland, hagyományőrző és természetismereti táborok a Rácz Tanyán

Lovasszerű kaland, hagyományőrző es természetismereti táborok a Rácz Tanyán.
2020

a járvánnyal kapcsolatos híreket folyamatosan követjük és annak megfelelően hozunk meg aktuális döntéseket, ha szükséges, módosítunk a programon.

Kedves Szülők!

Ha szeretné, hogy gyermeke friss levegőn legyen,

ha szeretné, hogy gyermeke többet tudjon az erdő élővilágáról,

ha szeretné, hogy gyermeke ne a számítógép előtt üljön,

ha szereti gyermeke az állatokat,

ha szereti gyermeke a kalandokat,

ha szeret gyermeke kézműves foglalkozáson „müty-mütyölni” ,

. . . akkor itt az ideje, hogy gyermeke 5 izgalmas napot töltsön el az Orfű feletti domboldalban megbújó Rácz Tanyán, ahol ápolhatja az őshonos állatokat, kirándulásokkal megismerheti az erdő sokszínűségét, felfedezheti a Mecsek egyik legszebb karsztvidékét, a sok-sok játékkal felszerelt kalandparkunkban kipróbálhatja ügyességét. A hosszabb kirándulások, gyalogtúra után lovaskocsival térhetnek vissza a táborba. Lehetőségük lesz a gyerekeknek a lovaglás kipróbálására futószáron, ill. karámban is. Meleg napokon az Aquaparkba megyünk strandolni és kipróbáljuk az orfűi tó vízén a sárkányhajózást is. A gyerekeknek napi 4x-i étkezés lesz, és elhelyezés 3 – 4 ágyas szobákban, saját fürdőszobával.

Tábor információk: 

A tábor minimum 15 fő jelentkezésével indul, maximális férőhelyek száma 20 fő.
Alsó korhatár: 8 év

 A táborozás ideje alatt a gyerekekre 2 tapasztalt pedagógus vigyáz.

A tábor költsége 39.900 Ft, mely magában foglalja az 5 éjszaka szállást, napi 4 x-i étkezést, a belépőjegyeket, a sárkányhajózást, a kézműves- és egyéb tábori programok díját.

A napközis tábor költsége 29.900 Ft, mely magában foglal napi 4 x-i étkezést, a belépőjegyeket, a sárkányhajózást, a kézműves- és egyéb tábori programok díját.

Testvérek esetében mindkét gyermeknek 1.500 Ft-os kedvezményt biztosítunk.

Mindegyik táborunk vasárnap délutántól kezdődik, így a gyerekeket 17:00-18:00 óra közötti érkezéssel várjuk a Tanyára. A táborok pénteken ebéd után érnek véget, ezért kérjük, hogy 13.00 – 14.00 óra között jöjjenek a gyermekekért. A táborba való oda és hazajutásról mindenki saját maga gondoskodik.

Amit mindenképp hozz magaddal:

kulacs, bejáratott (!) túracipő vagy bakancs sportcipő futáshoz, sapka a nap ellen, kis hátizsák / övtáska a túrákhoz. Férjen bele egy pulóver / esőkabát és a kulacs, esőkabát “játszóruha” / tréningruha számháborúhoz, túrához, nyársalásaláshoz melegítő, rövid nadrág, hosszú nadrág amibe lóra tud ülni több póló ,több váltóruha, ha átázna a másik -vastag zokni, ami túrán kíméli a lábat törölköző, papucs, fogkefe, fogkrém, szappan, fürdőruha

Ajánlott:

füzet, toll – tábori élménynapló írásához, papírzsebkendő – jól jöhet! naptej! kullancs és szúnyog elleni riasztó zsebpénz kis nassolnivaló, víz, üdìtő

Fontos Információ: Ételintolerancia/allergia

Kedves Szülők!

Amennyiben az Ön gyermekének bármelyik előfordul, szeretnénk jelezni, hogy FELELŐSSÉGET VÁLLALNI NEM TUDUNK, mivel éttermünk/ konyhánk NEM rendelkezik erre külön kialakított/elkülönített helyiséggel, ezért a keresztszennyeződések így előfordulhatnak. Laktóz, gluténmentes ételeket tudunk készíteni külön a gyermeknek, amennyiben így megfelel Önöknek. Ha nem, akkor kérjük, mindenki saját maga oldja meg étkezését a tábor ideje alatt (rendelés, ételhozás stb.,) vagy sajnos nem áll módunkban fogadni a gyermeket, a probléma elkerülése érdekében.

Megértésüket köszönjük!

 2020-as Turnus időpontjaink

Július 5.-10.  (BETELT)
Július 12.-17. (BETELT)
Július 26.-31. (BETELT)

Augusztus 2.-7. (BETELT)
Augusztus 9.-14. (BETELT)
Augusztus 16.-21. (Kevés hely)

Jelentkezési lap letöltéséhez, kattintson ide: Letöltés , és minden további információt megtalál benne!

Online jelentkezéshez kattintson ide: Jelentkezés

Várunk minden gyerkőcöt, aki egy szuper kaland részese szeretne lenni!  😉 

lovastábor2

2020. szeptember
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930