Rólunk

Ismerjen meg minket és szolgáltatásainkat és találkozzunk a tanyán!

Magunkról

A Rácz Lovastanya a Mecsek lábánál, Orfű, Abaliget, Magyarhertelend vonzáskörzetében, Pécstől 15 km-re fekvő 50 hektáros lovasparadicsom. A családias hangulatú tanya csendes, jó levegőjű környezetben található. A hely adottságaiból adódóan alkalmas családok, diákcsoportok pihenésére, kikapcsolódására. Vendégeinknek 2-3 ágyas szobákban biztosítunk szállást, 24 vendégszobában, összesen 48 ágyon. Bankettek, osztálytalálkozók, lakodalmak, családi összejövetelek és egyéb rendezvények lebonyolítását vállaljuk 300 főig. Klimatizált különtermünkben (150 fős) konferenciák, tréningek, esküvők rendezését vállaljuk. 

Igény szerinti programjaink: birkasütés, nyárssütés, a lipicai tenyészállomány megtekintése.

Csodás környezet

Ha szeret a természetben bóklászni, hallgatni a madarak csicsergését és gyönyörködni a tájban, akkor a Rácz Tanya az Önnek való hely. Legyen bármilyen évszak, öltözzön a táj bármilyen ruhába, garantáltan ámulatba ejti majd.

Szálláshelyeink

A hozzánk betérő, szállást igénylő vendégeink kényelmét többféle szobatípus szolgálja. Választhatnak továbbá teljes vagy félpanziós ellátást is.

Aktív pihenés a természetben

A hosszú hétvégék jó alkalmat nyújtanak a testi-lelki felfrissülésre, akár családosan, akár egyedül érkezik hozzánk. Feladatunknak érezzük, hogy segítsük a kikapcsolódást, ezért figyelmébe ajánljuk a tanyán található számos programot is.

Rendezvények lebonyolítása

Kiszakadna kicsit a fárasztó, monoton hétköznapokból? Esetleg egy jóbarátja születésnapja van soron? Vagy tán épp a Nagy Napra készül? Jöjjön, jöjjenek el hozzánk, valamennyi célhoz ideális helyszínt biztosítunk!

  • Ingyen wifi

    Haladunk a korral így már nálunk is internetezhetsz wifi segítségével. De minek ide internet? Lehetőségek tárháza vár a természetben. Nem hagyunk unatkozni!

  • Szolgáltatások szállóvendégeinknek

    Mindent megteszünk, hogy szállóvendégeink számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Kizárólag az ő rendelkezésükre áll a jacuzzink, a szaunánk és játéktermünk – sőt, a tanyán található horgásztavon ingyen horgászhatnak is!

  • Kulináris élvezetek egész évben

    Nincs is nagyobb élvezet annál, mint amikor egy kirándulással töltött nap végén, aktív pihenést követően az asztalhoz ülhetünk és finomabbnál finomabb ételek közül válogatva tölthetjük meg hasunkat. Igyekszünk, hogy igazi gasztronómiai élményt nyújtsunk vendégeinknek!


Örökbefogadók és Családok napja a Rácz Tanyán